45329

Focagno

Кількість

Немає в наявності
Країна
Країна Італія
Тип
Тип Тихе
Колір
Колір Біле
Регіон
Регіон Марке
Виноград
Виноград Пассеріна
Вінтаж
Вінтаж 2013
Міцність
Міцність 11
Солодкість
Солодкість Солодке
Особливість
Особливість Органічне
Об`єм
Об`єм 0,5
Привід
Привід Після вечері
Гастро
Гастро Десерти

Напишіть свій відгук

Focagno

ВиноFocagnoVinoCottoБілСол0,5

Напишіть свій відгук

Vino Cotto — сільський напій, типовий для регіону Марке, в якому повністю простежуються традиції та історія виноробні Castrum Morisci: прадід, власник, по суті, вже тоді виробляв його для сімейного вживання, навіть із лікувальним ефектом.

Focagno di Castrum Morisci отримують із чистого винограду Passerina: сусло піддається варінню, яке сприяє карамелізації цукрів, роблячи його міцнішим.

Вино має гранатово-червоний колір із тенденцією до помаранчевого. Аромати, які кидаються в очі спочатку, нагадують сливи, як у варіанті джему, так і сушені, варені та зацукровані плоди сливи, сушений інжир, а потім закінчуються смаженими нотками кави та какао. На смак вино багате і щільне, в якому насолода добре збалансована і ніколи не буває нудотною.

Післясмак тривалий. Ідеальний напій для осіннього та холодного зимового клімату.

Подавати за температури: 14-16°

Поєднання: смажені каштани, десерти та суха випічка, морозиво, полуничний фруктовий салат, блакитні чи витримані сири. Також чудово саме по собі, як вино для медитації.

Етикетка зі шрифтом Брайля, створена у співпраці з Італійським союзом сліпих і слабозорих. Була розроблена, щоб зруйнувати бар'єри та надати інформацію всім споживачам.