53736

Verduno DOC Pelaverga 2020 magnum

Кількість

Немає в наявності
Країна
Країна Італія
Тип
Тип Тихе
Колір
Колір Червоне
Регіон
Регіон П'ємонт
Виноград
Виноград Пелаверга
Вінтаж
Вінтаж 2020
Міцність
Міцність 13
Солодкість
Солодкість Сухе
Об`єм
Об`єм 1,5
Привід
Привід Недільний обід (сімейний обід)
Гастро
Гастро Червоне м'ясо

Напишіть свій відгук

Verduno DOC Pelaverga 2020 magnum

ВиноBurlVerdunDOCPelaverg2020ЧервСух1,5

Напишіть свій відгук

Це вино від Castina Massara (винороб Burlotto) - справжня рідкість, виготовлене ​​з винограду Пелаверга, старовинного автохтонного сорту винограду, який виробляється тільки в муніципалітеті Вердуно.

Вино світло-вишнево-червоного кольору з фіолетовими відтінками та виглядає дуже прозорим, але нехай вас це не бентежить. Букет спочатку ненав'язливий, але пізніше розкриваються аромати червоних ягід, вишні та тонкої прянощі з білим перцем. 

Унікальне у смаку і, всупереч тому, що можна припустити за світлим кольором, дуже яскраво виражене вино. Інтенсивна, соковита атака з великою кількістю червоних фруктів, за якою слідує бархатиста середина з м'якими танінами та типовою приємною гіркотою, злегка бальзамічним і складним смаком з білим перцем, кедром і невеликою кількістю тютюну. Словом, особливе вино, яке запам'ятається вам надовго.

Подавати за температури: 18-20°C

Поєднання: добре поєднується з гострими стравами, білим м'ясом та птицею або з сирами. Злегка охолодженим його також можна подавати до ситних рибних страв (тунець на грилі).