53727

Naughty Boys Pinot Noir 2017

Кількість

Немає в наявності
Країна
Країна Молдова
Тип
Тип Тихе
Колір
Колір Червоне
Регіон
Регіон Стефан Вода
Виноград
Виноград Піно Неро
Вінтаж
Вінтаж 2017
Міцність
Міцність 15
Солодкість
Солодкість Сухе
Об`єм
Об`єм 0,75
Привід
Привід Недільний обід (сімейний обід)
Гастро
Гастро Червоне м'ясо

Напишіть свій відгук

Naughty Boys Pinot Noir 2017

Колір збиває з пантелику та замість очікуваного в келиху класичного світлого відтінку червоного, в келиху іскриться насичений глибокий колір червоного вина. Піно Нуар має безліч смаків, текстур і вражень. Смак та аромат цього вина змінюється від суничного до вишневого, набуваючи різних відтінків та нюансів фруктового коктейлю. 

Напишіть свій відгук

Pinot Noir під назвою Naughty Boys (naughty з англійської – неслухняні, погані, зіпсовані) – це експеримент для виноробні та рідкісний випадок, коли вони працюють не зі своїм виноградом. Винороб Олександр Лук'янов розповів, що виноград, з якого створювалося вино, було куплено у друга, який володіє лозою цього сорту віком 40 років.

Піно Нуар вражає своєю нетиповістю. Колір збиває з пантелику та замість очікуваного в келиху класичного світлого відтінку червоного, в келиху іскриться насичений глибокий колір червоного вина. Піно Нуар має безліч смаків, текстур і вражень. Вино витримане у дубі 12 місяців. Смак та аромат цього вина змінюється від суничного до вишневого, набуваючи різних відтінків та нюансів фруктового коктейлю. Піно Нуар захоплює своєю легкістю та вишуканістю, підтверджуючи свою приналежність до справді аристократичних напоїв.

Сомельє та винні експерти стверджують, що у цього вина хороший потенціал старіння, тому колекціонерам та любителям варто купити пару пляшечок, щоб одну випити зараз, а що вийде залишити про запас.

Подавати при температурі: 18°C

Поєднання: вино гармонійно поєднується зі стравами з червоного м'яса, дичини та зрілими сирами.