• -10 %
49924

Артишоки мариновані Alla Romana

Кількість

Купити в 1 клік
Країна
Країна Італія
Регіон
Регіон Апулія
Об`єм
Об`єм 2,65
Гастро
Гастро Cамостійна страва, закуска

Напишіть свій відгук

Артишоки мариновані Alla Romana

DISPAC Артишоки зi стеблом Гриль,мл 2650

Напишіть свій відгук

Молоді суцвіття артишоків, підсмажені на грилі і збережені в соняшниковій олії з додаванням ароматних трав. Смак артишоку неможливо ні з чим порівняти, можна тільки скуштувати і оцінити його яскравість та вишуканість. Крім того, що артишоки смачні, вони ще й малокалорійні і корисні через велику кількість білків, вуглеводів і вітамінів, що в них містяться.

 

Для того, щоб розкуштувати і повною мірою насолодитися незвичайним смаком артишоків, треба просто покласти їх на свіжий хрусткий хліб. Як закуска, ці артишоки підійдуть до червоного вина, вони прекрасно доповнять смак страв, приготованих на грилі, дуже добре поєднуються з будь-якими різновидам ковбас. Можна використовувати як гарнір до м'яса або овочів, додавати в піцу, салати, інші гарячі страви (додавати в самому кінці їх приготування).

 

Продукція "Le Bontа del Casale" - це плід бездонної любові до рідної землі, яку її засновник Джузеппе ді Фідіо успадкував від свого батька, Еудженіо ді Фідіо. Еудженіо, до слова, за освітою був адвокатом, а агрокультура - його великим захопленням, пристрасть до якого успадкували його сини. Брати розвивали виробництво, не відстаючи від сучасних тенденцій і впроваджуючи передові технології, і облаштували фабрику за останнім словом техніки, що дозволяє максимально зберегти незайманий смак натурального продукту, доносячи його в цілості й схоронності до споживача!

На 50-ти гектарах землі, що належать компанії, ростуть томати, артишоки, баклажани, а також є ціла плантація оливок традиційних апулійскіх сортів, таких як Bella di Cerignola, Leccino, Baresana.

День за днем ​​компанія працює не покладаючи рук, намагаючись донести до споживача справжній смак плодів рідної землі, наповнюючи кожен продукт мінеральними ароматами.