54363

Bollinger Special Cuvee Champagne

Кількість

Купити в 1 клік
Країна
Країна Франція
Тип
Тип Ігристе
Колір
Колір Біле
Регіон
Регіон Шампань
Виноград
Виноград Піно Мен'є, Шардоне, Піно Нуар
Вінтаж
Вінтаж NV
Міцність
Міцність 12
Солодкість
Солодкість Брют
Об`єм
Об`єм 0,75
Привід
Привід Аперетив з друзями
Гастро
Гастро Риба та молюски

Напишіть свій відгук

Bollinger Special Cuvee Champagne

ВиноChampagBollingСпешКювеБiлIгр0,75л

Напишіть свій відгук

Bollinger – один із найвідоміших шампанських будинків. Господарство відоме насамперед за свій насичений Піно нуар, який завжди домінує в кюве. Більше того, Bollinger досі залишається незалежним сімейним будинком.

Шампанське Bollinger Special Cuvee Champagne є базовим, але зовсім непростим шампанським, яке демонструє вірність Будинку Боллінжер традиціям якості. Витримка протягом чотирьох років дає шампанському можливість придбати глибокий, насичений аромат та неповторний смак. "Special Cuvee" має особливий, унікальний стиль та чудово підкреслить атмосферу урочистості та свята.

Brut Special Cuvée відкривається традиційними кольорами зеленого яблука, свіжоспеченого хліба, лісових горіхів, меду і цитрусу. Смак мускулистий та спочатку текстурний, з глибоким фруктовим ядром та цитрусовою свіжістю. Шампанське має прекрасний гастрономічний потенціал.

Подавати при температурі: 6-8°C

Поєднання: ідеальне як аперитив, вино відмінно поєднується з морепродуктами (креветки, молюски, омари, лобстери), суші, сашими, м'ясом птиці, стравами з білого м'яса, шинкою та сиром Пармезан.