48215

В'ялені томати з тунцем та каперсами Involtini di Pomodori Secchi

Кількість

Немає в наявності
Країна
Країна Італія
Регіон
Регіон Апулія
Об`єм
Об`єм 1,062
Гастро
Гастро Cамостійна страва, закуска

Напишіть свій відгук

В'ялені томати з тунцем та каперсами Involtini di Pomodori Secchi

DISPAC Вяленые томаты с тунцом и каперсами мл 1062

Напишіть свій відгук

Соковиті в'ялені помідори, фаршировані тунцем і каперсами. Кожна половинка помідора з начинкою згорнута в рулетик і нанизана на дерев'яну шпажку. Рулети замаринувати в ароматної суміші соняшникової та оливкової олій з додаванням свіжих трав.

Подається як самостійна страва, закуска. При подачі можна прикрасити цілими каперсами та зеленню. Або навіть гарнір до м'яса або риби

Продукція "Le Bontа del Casale" - це плід бездонної любові до рідної землі, яку її засновник Джузеппе ді Фідіо успадкував від свого батька, Еудженіо ді Фідіо. Еудженіо, до слова, за освітою був адвокатом, а агрокультура - його великим захопленням, пристрасть до якого успадкували його сини. Брати розвивали виробництво, не відстаючи від сучасних тенденцій і впроваджуючи передові технології, і облаштували фабрику за останнім словом техніки, що дозволяє максимально зберегти незайманий смак натурального продукту, доносячи його в цілості й схоронності до споживача!

На 50-ти гектарах землі, що належать компанії, ростуть томати, артишоки, баклажани, а також є ціла плантація оливок традиційних апулійскіх сортів, таких як Bella di Cerignola, Leccino, Baresana.

День за днем компанія працює не покладаючи рук, намагаючись донести до споживача справжній смак плодів рідної землі, наповнюючи кожен продукт мінеральними ароматами.