• -10 %
47476

Артишоки мариновані Alla Romana

Кількість

Купити в 1 клік
Регіон
Регіон Апулія
Об`єм
Об`єм 3,1
Гастро
Гастро Cамостійна страва, закуска

Напишіть свій відгук

Артишоки мариновані Alla Romana

DISPAC Артишоки со стеблем alia Romana'V",мл 3100"

Напишіть свій відгук

Ніжні шматочки артишоків, приготовані по традиційному апулійські рецептом з ароматними спеціями і приправами. Відмінна закуска.

Продукція "Le Bontа del Casale" - це плід бездонної любові до рідної землі, яку її засновник Джузеппе ді Фідіо успадкував від свого батька, Еудженіо ді Фідіо. Еудженіо, до слова, за освітою був адвокатом, а агрокультура - його великим захопленням, пристрасть до якого успадкували його сини. Брати розвивали виробництво, не відстаючи від сучасних тенденцій і впроваджуючи передові технології, і облаштували фабрику за останнім словом техніки, що дозволяє максимально зберегти незайманий смак натурального продукту, доносячи його в цілості й схоронності до споживача!

На 50-ти гектарах землі, що належать компанії, ростуть томати, артишоки, баклажани, а також є ціла плантація оливок традиційних апулійскіх сортів, таких як Bella di Cerignola, Leccino, Baresana.

День за днем ​​компанія працює не покладаючи рук, намагаючись донести до споживача справжній смак плодів рідної землі, наповнюючи кожен продукт мінеральними ароматами.